perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuvia Puodista ja kummastelua

Jaahas, perjantai ja hetki lasten kanssa herkutellen:). Pikkuisen sisuskaluissa hykerryttää nuo pienet kevään merkit. Vesi lotisee, aurinko paistaa ja mikä parasta, aamulla töihin lähtiessä on oikeasti valoisaa. Mikä tarkoittaa myös, että linnut laulelevat kun lasten kanssa pakkaudutaan autoon. Ja lähes joka aamu käydään keskustelu, olisikohan tuo linnunlaulu sen Peipon?? "puolikuuta Peipposesta". Kävinkin hakemassa kirjakaupasta "linnut äänessä" -kirjan ja ollaan siitä kuunneltu kevään sekä kesän ääniä, aika mukavaa.

Ja kotiinkin ollaan saatu kevättä, Jeanne d´Arcin inspiroimana saatiin verho paikoilleen sekä uusi lamppu siinä samalla!Tässä muutamia kuvia Puodista, Jeanna d´Arc Livingin toimitus saapui tällä viikolla ja toi muutamia ihania kodin kaunistuksia meille ja teille. Allaolevan kuvan lamppu siirtyi Puodin puolelle eilen.


Huomenna lauantaina lapset pääsevät mummulaan ja äitinsä pyörähtää muutamalla kirpparilla ja puuhastelee hetken vanhojen huonekalujen kanssa. Onnea on viikonloppu ja ihanat sukulaiset!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta J´dl lehdestä, jonka kävin hakemassa sunnuntaina.
    Kyllä oli taas nautinto selailla sitä ja olihan siinä yksi suomalainenkin seuraamani blogin pitäjän koti.
    Aurinkoista kevättä!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun poikkesit! Pidin myös Jdl Easter -lehdestä ja bongasinkin suomalaisen "kolleegan":). Seuraavan lehden julkaisupäivä onkin helmikuun toinen. Onneksi Jdl -lehdissä riittää selailtavaa useammallekin kerralle:)

    VastaaPoista