sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Bonjour!

Täälläpä! Matka sujui mukavasti ja eka päiväkin, matkalaukku vain ei aivan ehtinyt mukana tänne saakka ajoissa, joten se saapui perässä. Oli siis pakko käyttää aikaa hieman vaatteita shoppaillen, harmillista...

Mutta ette usko kuinka upea paikka tämä on! Asustan siis sellaisessa Bed&Breakfastissa kuin La Douna www.la-douna.com. Mieheni löysi paikan ja on aivan ihastuttava! Täällä on uima-allas (vähän viileä vesi toki vielä), aamiainen kuuluu hintaan ja on mahtava mm. itse tehtyä hilloa ja croissantteja, hedelmälautanen, patonkia ja vielä jälkkäriksi amerikkalaisia pannukakkuja! Omistajaperhe on näet 30 vuotta sitten muuttanut tänne jenkeistä, joten puhuvat loistavaa englantia, apua siis saa ongelmaan kuin ongelmaan.

Paras juttu on näkymä Avignoniin. Valitettavasti tämä pöllöpää unohti järkkärikameran kotiin (niin, otin mukaan kameralaukun ILMAN kameraa, ai että järkevää), joten kaikki kuvat olen kuvaillut kännykän kameralla, ovat vähän niin ja näin. Niin ja täällä on oma kasvimaa, josta aamiaiselle herkkumarjat ja on kanoja, huomenna saan tuoreita munia aamiaiseksi!

Ja puutarha on viimeisen päälle laitettu!

Kopioinpa tämän kotona, veikeä idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti