tiistai 29. toukokuuta 2012

Kuumeisena vanhaa etsien

Niin kirjaimellisesti, nyt olen selkeästi oikeasti lomatunnelmissa, nostatti näes kivan kuumeen eilen. Tämä aamuna särkylääkkeen voimalla:)

Eilen pyörähdettiin Isle-del-la-sorgue :ssa(jos oikein kirjoitin), on pikkupaikka jossa kadullisen verran aivan upeaa vanhaa tavaraa. Nyt olisi pitänyt olla se kontti, johon tavaran laittaa....Muutamia matkalaukkuun sopivia löytöjä tein, yritän tänään napsia niistä kuvia tuolla upealla kännykkäkamerallani, kun oikean kameran kotiin unohdin.
Poikkesimme takaisintullessa Avignonissa, siellä käytiin syömässä ja piipahdettiin myös paikallisella torilla. Ja käytiin tietysti herkkukaupassa!2 kommenttia:

  1. Hei tuli mieleen tuosta kontista, että miten on pystyisittekö postittamaan sieltä jotain pieniä tavaroita teille kotiin? Että vaikka ei sitä konttia niin jotain pientä saisi ehkä "tuotua" sillain. säästyisi laukkutilaa vielä muillekkin pienille aarteille.. :)

    Ja oi mikä herkkukauppa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Niina vinkistä, sama ajatus pyörähti mielessäni, tällä kertaa sain mahdutettua tavarat matkalaukkuun! Muutamia mukavasti kuluneita pikkujuttuja tarttui mukaani.

    VastaaPoista