perjantai 8. kesäkuuta 2012

Löytyyköhän Nauvosta vanhaa tavaraa...?

Heips! Huomenna, jos säät sallivat, lähdemme (päivä)työporukalla Nauvoon! Aikas ihanaa, säiden mukaan kuljemme, koska matka taittuu purjeveneellä. On kyllä ihana matkustusmuoto, hiljaisuudessa purjeveneessä, vain tuuli humisee mastossa ja vesi liplattaa...siinä mieli lepää. Mutta huomiseksi on luvattu vesisadetta ja jos tuulta on kovasti ei mieli todellakaan lepää purjeveneessä kun vihreänä yrittää tuijottaa sitä horisonttia (joka ei muuten auta, testattu on). Pidetään kuitenkin peukkuja, koko viikko on tätä odotettu!

Tänään sai ensimmäinen Ranskan aarre uuden kodin, olipas mukava juttu. Muutamia on vielä jäljellä, kaikki taitavat ollakin nettikaupassa (www.kirstulanvanhapuoti.fi) sopivasti sekoteltuna sinne tänne, joten sieltä voi käydä kurkkaamassa.

Tämä söpösti kulunut astia lähti tänään asiakkaan matkaan:)
Olipas ihana sää tänään, herkuteltiin etukuistin penkillä (kun eilen vihdoin sain siivotuksi järkyttävän keltaisen siitepölykerroksen siitä pois pikkutytsyn avustuksella), ihana kesä! Kuulin kyllä huhuja että tässä tämä kesä sitten oli vähäksi aikaa taas, murrrr....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti