keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vanha klaffipöytä ja kaappivanhusprojekti

Helou kaikki!

Onpas viikko, onneksi yli puolet on ohi...rankille ottaa joskus tämä ihan vain perusarki. No eipä sitä aina tarvii olla "ihananupea" fiilis. Vähän on ollut mieli kuin säät tällä viikolla.

No mutta kuitenkin mukava ylläri oli se, että vanhat pöytä ja kaappi saapuivat eilen ja naapurin miehet ystävällisesti ne kanniskelivat etuterassille sateelta piiloon. Pöytä on niin upeassa kunnossa ettei kaipaa laisinkaan laittamista, mitä vähän märkää rättiä sille näyttelin. Kaappi onkin kunnon kokoinen, sekin hyvässä kunnossa, mutta pinta kaipaa hiomista, eli tiedänpä mitä teen seuraavat päivät:).

Tässäpä klaffipöytä, laitan parempi kuvia kun saan sen Puodin puolelle.
Niin ja ehdinpä tässä parisen viikkoa sitten pyörähdellä vanhaa etsimässä, tuo vihreä tuoli oli jotenkin niin liikuttava, että oli pakko nappaa se mukaan!

Sopivasti kulunut tuolivanhus

Pakko laittaa vielä kuva pikku projektista, äidin ja isukin kanssa yhdessä puuhailtiin juhannuksena sementistä ruukkuja yms juttuja. Tänään lasten avustuksella irrottelin ne muoteistaan ja laitettiin vielä kuivumaan, nyt kuistilla on kiva kokoelma törppösiä! Kuinkahan kauan kestää että mieheni hermo menee näihin projekteihin joita on pitkin pihoja ja keskellä olkkaria...


Viikonloppua ja parempia säitä odotellessa, terkkusin

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti