torstai 27. syyskuuta 2012

Puoti valokuvaajan silmin...

Heippa hei!

Eilen iltasella sain vieraaksi Puotiin loistotyypin, Akin Akifotosta. Ihan kutsunut olin hänet ottamaan ammattilaisena kuvia Puodin aarteista. Ja ai että meillä oli mukavaa, höpöteltiin niitä näitä ja Aki nappaili tottuneesti valokuvia (ja Puodissa oikeasti oli hyvinkin hämärää, en olisi itse kamerani kanssa kyennyt lainkaan saamaan minkäänlaista tunnelmaa valokuviin).

Tässäpä muutama maistiainen!
Huomenna karkaan Virpin järjestämälle sisustusmatkalle, suunta siis kohti Tukholmaa tyttöporukassa, aika mahtavaa. Sinne nappaan oman kameran mukaan!

Syysiloa!

Hanna

4 kommenttia:

 1. Ihanalta matkalta kotiuduttu :)
  Oli kiva nähdä!
  Kuvia odotellessa, itse en ottanut yhtään kuvaa. Keskityin vaan shoppailuun tälläkertaa ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa Kesäkukka, oli ihanan rentouttava reissu ja ihania naisia bussilastillinen:).

  Minä kuljettelin jättikameraa mukanani, mutta voitko uskoa, siitä loppui akku kahden ekan paikan jälkeen (kotona akku näytti lähes täyttä). Muutaman kuvan siis vain sain, laitan niistä juurikin pikapäivityksen:)

  Nähdään Joulutapahtumassa?

  Terkuin

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Hei,
  oletko lukenut Pian blogia, By Pia's. Siellä on kutsu sisustustapahtumaan Hesaan Piironki nimiseen liikkeeseen.

  POP-IN-SHOP-KUTSU!!! MA 15.10. KLO 18-20
  Sisustusliike Piirongissa syksyisen "Private Shopping-illan". Piironki sijaitsee wanhassa Balderin Talossa ihan Tuomiokirkkoa vastapäätä, Pressanlinnan kulmilla Alenksanterinkatu 12.
  Mukaan mahtuu 50 nopeiten ilmoittautujaa, tapahtuma on ilmainen. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa! Sekä kaikkea tätä----->

  VastaaPoista
 4. Olenkin joskus tuosta Piironki -liikkeestä kuullut, kuulostaa aika ihanalta tapahtumalta ja by Pia´s pellavalisetkin esittelyssä:),tämä syksy on vain sellaista hulinaa että lähes kaikki illat olen jo jonnekin suuntaan karkaamassa, kuten tuolloinkin...:)

  VastaaPoista