maanantai 17. syyskuuta 2012

Syyshulinaa, uutta, vanhaa...

Kyllä huomaa että on syksy, virtasta riittää ja puuhaa myös! Jeanne d´Arcilta saapuu kohta joulutoimitus (lupaan ettei vielä joulusta sen enempää, sille on aikansa hieman myöhemmin) ja tilaus En Gry & Sifiltä saapuikin, ylättäen sainkin kaksi ahkeraa auttajaa avukseni, lapset siis;).

Vielä kun joku tulisi ja siivoisi kodinkin kivan näköiseksi, energiaa tuntuu riittävän vain niihin kivoihin juttuihin! Tässä pohdiskelen, pitäsikö tuo vihreä rullakko sittenkin adoptoida Puodin puolelta lapsukaisen huoneeseen...jotenkin tuo vihreä on vain niin hyvä väri! Mutta se tarkoittaisi taas tuolin siirtämistä jonnekin muualle, hmmm...syksy on tosiaan, kun kodinsisustusta täytyy lähteä uudelleen puuhaamaan!

Hep, meinasinkin unohtaa, muutamia kivoja vanhoja juttuja löysin paluumatkalla kummipoitsun ristiäisistä. Jossakin Sastamalan kieppeillä oli hauska vanhantavaran liike, jonka omistaja asustelee viereisessä rakennuksessa ja soitosta pääsimme aarteita ihastelemaan. Muutama niistä kulkeutuikin Puotiin, esim. vanhat painot ja kuulantyöntökuula. Paikka taisi olla nimeltään Sattumankauppa. Käykää poikkeemassa jos ohi ajelette.

Katseltiin toissapäivänä poitsun kanssa tähtiä, Otava bongattiin ja tähdenlento, aika ihana fiilis, lämmin  pimeä ilta ja pienen pojan ihmetys!

Nyt vain täytyisi muistaa pysähdellä haistelemaan ja katselemaan syksyä:)

Iloa viikkoon!

Terkuin

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti