torstai 4. lokakuuta 2012

Friends Forever -sisustusmatkalla Ruotsissa!

Hej kaikki!

Kyllä, viime viikonloppu kiepahdettiin Friends Forever, eli Virpin ja Terhin järjestämällä sisustusmatkalla. Turusta nykästiin laivalla Tukholmaan, Tukholmasta eteenpäin matkattiin bussilla ja pienten vastoinkäymisten jälkeen (bussi sanoi sopimuksensa irti) pääsimme piipahtamaan muutamassa ihanan persoonallisessa sisustuspuodissa ja puodin pitäjien kodissa! Oli todellakin erilainen ja rentouttava lomamatka! Harmikseni vain kamera (jonka akku näytti kotoa lähtiessä lähes täyttä) totesi kahden ensimmäisen sisustusliikkeen jälkeen akun olevan loppu ja kieltäytyi täysin yhteistyöstä!

Kuitenkin muutaman kuvajaisen sain napsailtua!
Nämä kaksi ensimmäistä sisustusliikettä olivat vähän eri tyyliset kuin kaksi viimeistä, tämänlaisissa kävimme myös :http://biskopsgarden.com ja http://arturochgerda.blogspot.fi/.

Todella hienosti oli matkan järjestelyt hoidettu ja olipas kiva viikonloppu ihan tyttöporukalla! Ja pääsin vähän kurkkaamaan miten ja millaista Ruotsissa sisustuspuodeissa on, ehkä vähän ideoitakin jäi matkaan:)

Nähdään!

Hanna

2 kommenttia:

 1. Harmi, että kameran akku loppui, mutta kiva, kun laitoit kuvia näistä alkumatkan liikkeistä :)
  Reissu oli kyllä mukava, bussin hajoamisesta huolimatta ja minä ainakin sain mitä hakemaan lähdin Pleasen farkkuja ;) ja valkoista posliinia.
  Nähdään joulutapahtumassa!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Juu eipä haitannut bussin hajoaminen, matka jatkui kuitenkin ja kivaa oli! Ideoita ja fiilistä onneksi riitti!

  Näkemisiin joulutapahtumaan ja kaunista syksyä:)

  VastaaPoista