sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Milavidan joulutunnelmaa...

Heipsan kaikille!

Eilen pääsimme kauan odotettuun Milavidaan kera muiden näytteilleasettajien. Täytyy sanoa että aivan upea paikka! Ja vaikka tässä lähellä Tamperetta asustammekin, enpä ole tiennyt että Finlaysonin alueella on enemmänkin palatseja (nimimerkki kahden palatsin pihaan eksyin ennen kuin löysin Milavidan...).

Milavidassa oli aivan omanlainen tunnelma ihanan kuoron laulelua, kaunista viulumusiikkia ja ihanaa katseltavaa. Kovasti oli vieraita, ja joulumieli korkealla!
Kirstulan Vanhan Puodin kulmaus oli hieman hämärä, mutta kiitos kun tulitte vieraakseni! Ja ihana äitini oli apunani, maailman paras äitiliini:)!Ja muutamia tuttujakin piipahti, Aivan suloisensuloinen kummipoika, hetken sain tuoksutella vauvantuoksuja!Meillä on Mailegin poitsu tonttukalenteri ja joka päivä se tuo jotain pientä vuorotellen lapsukaisille sekä pienen lapun, jossa muistuttaa miten valmistaudutaan jouluun. Tänään tonttu muistutti askartelemaan viimeisetkin joulukortit, siihen tänään keskitymme pikkuapulaisten kanssa:). Materiaalina korttipohjat, enkelikiiltokuvat, vanha nuottipaperi sekä leimat. Niistä taiotaan tämän joulun joulukortit.


Pakko vielä laittaa tämä kuva minulle uudesta joulukukasta, joka on hyvinkin vanhaa perua. Jouluruusu on jo tuttu, mutta tiesittekö joulukielosta. Voi se on niin herkkä, aivan ihana! Virpillä oli kieloja osastollaan, niitä kävin sieltä muutaman hakemassa matkaan. Toivotaan että kestävät hetken aikaa, täällä meillä on vain niin lämmintä, että vähän jo ovat nukahtamassa nuokkumaan.


Rauhaisaa joulunodotusta kaikille!

Hanna


2 kommenttia:

  1. Paikka ja tapahtuma oli aivan upea! Virpi ja Mira sekä te näytteilleasettajat olitte luoneet sinne ihanan tunnelman ja yhtenä tunnelman luojana oli minusta juurikin se hämyisä valo, se oli kaunista! Ei mitään kaupan loisteputkia ;)

    Kiitos teille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille mukana olleille todellakin. Ihanan hämyisää kyllä, ensi kerralla tiedän ottaa vähän enemmän omia jouluvaloja mukaan:). Upea oli lauantai!

    VastaaPoista