keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kiitos Kaakaohetkelle ja puodin uutuuksia!

Tässä ollaan elelty hieman hiljaiseloa, sairastelua ja milloin mitäkin...helmikuu on vaatinut enemmänkin tsemppaavia halailua ja rutistuksia, onneksi niitä ihanat ystävät, sukulaiset ja perhe ovat jaelleet :)

Onneksi Puodin pihamaalla Kaakaohetki kahvila piipahti Ravintolapäivänä kaakaon ja kakkutikkareiden kera:). Kiitos siitä äidilleni ja hänen apureilleen. Tuotto meni seurakunnan kautta lasten ja nuorten hyväksi, joten kiitos kaikille kahvilan vieraille myös!

Ja voi ihana näitä JDL tiibetiläisiä lampaantaljoja. Meidän 7v poika kun sellaisen näki, niin heti tahtoi omakseen, ne ovat niin pehmeitä. Kuitenkin vielä ovat Puodissa:)

Edustalla harmaa lampaantalja ja takana oliivikorit
Pikkuisen kevättä tuovat kotiinkin lempparikukkani Leinikit, joita paikallisesta kukkakaupasta sopivin väliajoin käyn keräämässä:). Yleensä valitsen valkoisen mutta jotenkin tämä oli juuri niin piristävä punainen!Paljon mukavia vieraita käväisi myös Puodissa, tällainen vanha rullakko lähti uuteen kotiin, vielä on yksi sellainen Puodissa, ja alennetulla hinnalla!


JDL kuormassa tuli myös tämä hauska kauniisti patinoitunut rautainen teline, jossa on vanhoja lasipurkkeja. Heti testailin kukka-asetelmalla ja pienet lautasetkin mukavasti mahtuivat, joten vaikka lautastelineeksikin sopisi:)Aurinkoa viikkoonne!

Terkuin

Hanna

2 kommenttia:

 1. Nyt siis on leinikki aika? Mulla menee tämä aika vuodesta toiseen ohitte. Täytyy siis käydä ostoksilla!
  Ihanan näköinen kakkutikkaripöytä -nam!
  Tuo kärry vois olla aika näppärä makkarissa tyynyjen ja peittojen kans -tuliskohan vähemmän pölyä kun ne ei aina lentäis vaan lattialle?

  VastaaPoista
 2. Eiks oo upean keväisiä nuo leinikit, niitä vain ei tosiaan tahdo saada. Kannattaa poiketa Hämeenlinnassa kukkakauppa Pionissa, siellä niitä! Ja ihania ranskalaisia tulppaaneja on heillä silloin tällöin myös!

  Puodissakin on kärryssä välillä asustaneet tyynyt, joskus kirjat ja lastenhuoneeseenkin jotenkin aikas täydellisen oloinen kärry. Edellinen läksi eteiseen apulaiseksi!

  VastaaPoista