torstai 28. helmikuuta 2013

Lisää Leinikkejä!

Hyvää torstai päivää!

Aivan upea ollut tämä hiihtoloma, omalla takapihalla innostuneiden lasten kanssa hiihdelty ees ja taas. Ja eilinen auringonpaiste, aivan mahtavaa!

Löysin paikallisesta marketista kimpun leinikkejä ja kirsikkapuun oksia, kirsikankukat jo osa auenneet, ihan kesä mielellä!Jospa tämä lämpö kuitenkin hetken pysyisi, uhkaavan kylmää lupailevat kyllä loppuviikoksi!

Hiihdontäyteisiä päiviä toivottelee

Hanna

4 kommenttia:

 1. Oi, oi, kauniit kukkaset! :)
  Minäkin sain maanantaina ystävältä valkoisia leinikkejä ja upeita ranskantulppaaneja, ovat niin kauniita terriinissä.
  Täälläkin on lomaa vietetty ja jopa uudet sukset hankittu (edelliset yläaste aikaiset) ;), jokunen kilometri siis suksittu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aina saada kukkia! Aivan upeat säät olleet kyllä tämän viikon, toivotaan että jatkuvat tällaisina. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei Hanna,
  tilasin sinulta sen pellavan värisen liivipuseron. Olen kuitenkin nyt tykästynyt vaalean harmaaseen, joten jos et ole vielä ehtinyt tilata, niin olis kiva.
  Aion ostaa kesäksi, vaalean harmaata ja valkoista vaatetta Pialta.
  Olen niin ihastunut tähän mallistoon, että satsaan mieluummin niihin, kuin johonkin halpikseen. :)

  VastaaPoista
 4. Heipsan bellagio!

  Olinkin jo niin nopsa, että pellavan värinen liivi odottelee jo postissa tänään noutoaan. Jos haluat tulla sovittelemaan kokoa, XS ja S olisi Puodissa tarjolla. Harmaa onkin aivan upea väri myös, Täytyy myöntää että Pian pellavat ovat vallanneet myös minun vaatekaappini, ne vain sopivat joka tilanteeseen, aivan ihania!

  Lähempänä kesää otankin Puotiin lisää kesävalkoista pellavaa ja uusia malleja.

  Aurinkoa loppuviikkoon!

  Terkuin

  Hanna

  VastaaPoista