maanantai 9. syyskuuta 2013

Herätys syksyyn!!!

Heippa kaikille!!

No niin, kesä taitaa lähennellä loppujaan ja Puodin puksu heräilee kesähorroksesta;), kyllä minä olen se omituinen tyyppi joka kesällä lorvii ja laiskottelee, mitään ei saa aikaiseksi. Heti kun syksyn ekat merkit ovat ilmassa, niin ai että vauhtia riittää!

Kävin viime lauantaina ekaa kertaa Yoga Flowssa täällä Hämeenlinnassa Foreverclubilla ja tiedättekö, löysin mun lajin. Vihdoinkin. Ja ikää kolkyt ja rapiat. Että ihan kiva tässä vaiheessa. Siis aivan ihana tunti!! Ja ajatuksentasolla jo opettelen sen verran joogaa, että voin aloittaa aamuni muutamalla perusliikkeellä rauhoittuen...:)

Tällä viikolla tulee Puotiin uutta tavaraa, Jeanne d´Arc Livingiltä ja muutama ihana vanha huonekalu. Tanskasta muutamia hemikoruja, lamppuja ja arvatkaas mitkä...:) no ne joulutavarat:). Eli Puodin nettikaupassa pian jo jouluosiokin, fyysisesti tavarat siirtyvät Puotiin näytille vasta lähempänä joulua.

Nyt voikin sitten ahkerasti poltella kynttilöitä, ysiltä alkaa jo hämärtyä. Mutta onpas kiva olla taas takasin blogissa:)

tätä korua tulossa

 
ja tätä lamppua muutama
 
ja söpöä korua
 


 
sekä kirkkokynttilänjalan tyylistä syksyn pimeisiin iltoihin
 
 
Oikein mukavaa viikkoa, tavataan täällä useammin!
 
 
Terkuin
 
Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti